beats by dre cheap

I'm here again :$

Hi people :$
Evo, poslije dugo vremena, opet sam se vratila svom blogeru. :) Mislim da je ovo stranica s kojom mogu podjeliti svoje osjecaje ne pricajuci naokolo svima.
Veceras sam poslije dugo vremena posjetila blogger, i prisjetila se davnih vremena. Ne baš toliko davnih, al' prisjetila sam se prošlosti u kojoj zivim mozda i sada.

Sve se promjenulo od prosle godine. Ni drustvo nije kao nekada.
Proslost me proganja i dan danas. Od nje ne mogu ni da spavam kako treba. Ponekad mi ponestane snage, da dalje ici ne mogu. Tada sjedim sama u sobi, placem.. Mada se pitam zbog cega, ili 'pak zbog koga. Kada bi rekla da ne smijem misliti o njemu, drugi bi rekli da mi to niko ne moze zabraniti, ali ja cisto zbog sebe, zbog ljubavi koju osjecam jos uvijek prema njemu, zelim da sve zaboravim, i da krenem dalje! Mada se bojim, al' moram!

Ne zelim cijeli zivot provesti u nekoj samoci, bolu, tuzi, placu.. Zelim zivjeti slobodno, uzivati u svakom trenutku kojeg provedem najprije sa svojom prodicom, pa onda s prijateljima i dragim ljudima.

Oduvijek sam zeljela da zivim onako kako meni odgovara, a ne kako drugi misle da ce mi biti bolje. Zato, od danas, okrecem novi list, i pocinjem iznova. Bez njega, i sama. :)Bez njega, ali s nekim drugim, koji ce biti bar slican njemu. :*

Sweet girl
http://funkydzena.blogger.ba
23/07/2010 00:26